Foto's

Over Alanya

Hotel Michell & Spa ligt op 400 meter van het strand. Langs de kust kunt u prachtige boottochten maken met een traditioneel houten zeiljacht. U heeft daarbij schitterend uitzicht op de bergen. Onderweg meer u aan in een mooie baai waar u kunt zwemmen of duiken. Maar ook voor verdere uitstapjes in de omgeving is dit hotel een prima uitvalsbasis. Voor het hotel is een dolmushalte met diverse busverbindingen.

Op zeer korte afstand (5 kilometer) vindt u de gezellige stad Alanya. Voor shopliefhebbers is het hier een waar eldorado. Er is een mooi groot winkelcentrum en er zijn volop kleine winkeltjes in de gezellige smalle straatjes van de binnenstad. Natuurlijk mag een bezoekje aan één van de vele bazaars ook niet ontbreken. Deze zijn een waar feest voor de koopjesjager. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij één van de vele kraampjes. Op de binnenplaatsen van de bazaars kunt u de ambachtslieden ter plekke aan het werk zien.

Alanya is verder zeer populair vanwege de haar mooie lange zandstranden waarvan het Cleopatra-strand het meest bekende strand is. Aan dit strand vindt u diverse gezellige beachbars. Ook heeft de stad wereldnaam op het gebied van uitgaan. Zo vindt u hier onder meer de Havana Club. Deze discotheek is 2 verdiepingen hoog en biedt een prachtig uitzicht op de haven. Cultuurliefhebbers kunnen in deze stad hun hart ophalen aan de gigantische middeleeuwse burcht die hoog boven de stad ligt. Ook de oude haven met de Rode Toren uit de 12e eeuw is een bezoek meer dan waard. De bergachtige omgeving biedt prachtige mogelijkheden voor bijvoorbeeld een jeepsafari of quadrijden.

Vergelijk Hotel Michell & Spa bij 1 aanbieder Bekijk prijs